2020-11-28 08:04:17• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Titkos, izgalmas híreket hall egyik ismerősétől

Napi horoszkóp november 28-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Délelőtt sajnos nagy bosszúság érheti, például késhet egy várt fizetség. Mégis a párja az, aki igazán nehéz helyzetben van, és szüksége van az ön támogatására. Ha segíteni nem tud is neki, hallgassa meg, higgye el, az is sokat számít.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold a Bikában jár. A magabiztosság jó dolog, de most könnyen kudarcot vallhat, ha erőszakosan próbál meggyőzni másokat az igazáról – érvényes ez a családi ügyekre is.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Különleges kihívások várják, úgyhogy nem ártana felfrissíteni egy-két, mostanában elhanyagolt baráti kapcsolatát. Ha egy helyzetben nem érzi magát elég erősnek, egy Nyilastól megkaphatja a szükséges bátorítást.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Olyanoknak is juttat a szeretetéből, akik nem érdemlik meg. Vigyázzon, nehogy végül pont egy ilyen ember csábítsa el az állandó partnere mellől! Gondolja át, mit tanácsolna másnak ebben a helyzetben...

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Pénzügyi kérdések nyomasztják, mert bár filléres gondjai nincsenek, most nem érzi biztosítottnak a jövőbeni terveit. Jobbnál jobb tanácsokat kaphat az ellenkező nem tagjaitól, különösen a magánéletével kapcsolatban.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Hold a Bika jegyében jár. Többnyire jól jön az aprólékossága, rendszerező hajlama, de néha megőrjít vele másokat. Most még önnek is elege lesz a saját faksznijaiból... Lazítson, és iktasson be némi szórakozást a napjába!

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Nagyon kevés most az önbizalma, emiatt nem tudja megfelelően képviselni az álláspontját. Lehetőleg ne menjen bele nagyobb vitákba, most az a legjobb, ha ráhagyja a másikra a dolgot.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A bolygóktól sok impulzust kap. Kicsit meglepődik, hogy a családjában megértésre talál néhány olyan kérdésben, amiken az elmúlt időszakban késhegyig menő viták folytak. Ha szingli, ma érdekes ismerőssel találkozhat, akivel kölcsönös vonzalmat éreznek egymás iránt.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Bár szívesen pihenne, lustálkodna, nem lesz ideje az ábrándozásra, mert olyan feladat várja, mely nem tűr halasztást. Találékony lesz és sikerül megoldania a problémát.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Jó lenne, ha kissé háttérbe húzódna, és hagyna másokat is érvényesülni. Már csak azért is, mert közben észrevétlenül pihenhet, a családtagjai pedig hálásak lesznek, hogy végre ők is bizonyíthatnak.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A boldog kapcsolatban élő Vízöntőt is megkísérti a szerelem. Elég bölcs ahhoz, hogy megfelelően viselkedjen, és ne menjen bele a titkos kapcsolatba. Ha szingli, akkor viszont sok izgalmat tartogat még önnek ez a flört!

 

Halak: II. 19. - III. 20.

A családi kassza kezelése terén adódhatnak nézetkülönbségek. Nincsenek ínyére a változások, bosszantja, hogy keveset tehet ellenük. Titkos, izgalmas híreket hall egyik ismerősétől. Érezze magát megtisztelve, és kezelje bizalmasan az információt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: